The Ultimate TeamShaker…

UltimateTeamShaker_De Spiegel LR_flyer

Als trainer kan je heel veel vertellen over het oplossingsgericht denken en oefenmomenten bieden aan de deelnemers om deze manier van denken aan te leren en toch zal dit niet volstaan.
Mensen hebben nood aan oefenen en zichzelf trainen in dagdagelijkse situaties! Zonder een intensieve training kan je jarenlang opleidingen en workshops volgen en eindig je uiteindelijk als een ‘workshopjunkie’. Verslaafd aan workshops, terwijl een resultaat dat leidt tot verandering achterwege blijft. Een ontmoedigend gevoel krijg je er gratis bovenop.

The Ultimate TeamShaker is opgebouwd uit een reeks praktijkgerichte opdrachtkaarten die hun oorsprong vinden in het oplossingsgericht denken. De opdrachtkaarten zijn bewust laagdrempelig, concreet en duidelijk gehouden.

De opdrachtkaarten kan je gebruiken als materiaal om jezelf te trainen of als trainingsmateriaal om groepen te trainen in het oplossingsgericht werken.

Els, Kurt en Chris

Power point
1.2. Workshop The Ultimate Teamshaker

Deze pagina heeft de volgende subpagina's.

One thought on “The Ultimate TeamShaker…

  1. Na het plotse ontslag van een collega vorige week, moest ik dringend op zoek naar een nieuwe animatieverantwoordelijke op de afdeling. Ik hing een algemene nota in de verpleegpost met mijn oproep. Tot mijn grote verbazing kwamen er een aantal (verborgen) creatieve talenten zich aanmelden. Onderling werd besproken wie uiteindelijk de taak op zich zou nemen. Toen medewerker X me kwam melden dat zij voortaan onze animatieverantwoordelijke zou zijn,was ik aangenaam verrast. Ze ging dan ook meteen aan de slag met allerhande activiteiten met bewoners maar ook onze afdeling werd volledig in paassfeer gebracht, paastak met eieren incluis. Het was echt hartverwarmend om haar zo creatief aan de slag te zien. Toen ik haar hierover complimenteerde over hoe leuk ik het wel vond en dat zij op deze manier echt een meerwaarde betekende voor ons team en voor de bewoners, begon ze te glunderen! Ze was enthousiast over haar nieuwe uitdaging en voelde direct appreciatie door anderen. Dit resulteerde ook in het feit dat ze door deze extra boost ook haar dagelijkse zorgtaken enthousiaster ging uitvoeren. Hiervoor complimenteerde ik haar ook. Ze zei me na enkele dagen dat deze nieuwe taak voor haar een nieuwe uitdaging is waarin ze haar creativiteit kwijt kan en het de dagelijkse sleur wat doorbreekt. Meer van dat, zou ik zeggen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s